PUR hab szórás

Szigeteljen minél hamarabb, hogy ne legyen melege nyáron, majd ne költsön sokat télen a fűtésre és ne kelljen a fal penésszel sem bajlódnia! A szórt pur hab könnyedén és gyorsan applikálható szigetelés, mellyel jelentős energiamegtakarítást érhet el.

Társaságunk vállalja szigetelések kialakítását, szórt (PUR) szigeteléssel, vagy hagyományos táblás szigetelő rendszerekkel is. Mi azt adjuk, amire önnek szüksége van! Munkatársaink segítenek az Önnek leginkább megfelelő megoldás kiválasztásában. Vállaljuk házak, csarnokok, garázsok, padlások, teherautó rakterek, medencék, vermek, födémek, tárolók, raktárak, kamrák, pincék, egyéb épületek szigetelését.

Milyen előnyt ad a megfelelő szigetelés kialakítása?

 • Szigeteléssel, nyáron csökken a felmelegedés, télen pedig kevesebb fűtés szükséges. Ez önnek a jelenlegi energia árak mellett kb. 3-8 éves megtérülést jelenthet.
 • Ezen felül általánosságban is csökkenti a penészesedés kialakulást, a hőhidak megszüntetésével pedig a pára lecsapódás miatti penész zónák nem tudnak kialakulni. A penész azon kívül, hogy csúnya, sajnos veszélyes az egészségre is, mivel a penész spórákat belélegezzük, és ezek különféle betegséget eredményeznek, főleg a gyerekek és az idősek körében, vagy akik erre érzékenyebbek.

Szórt pur hab, a könnyen és gyorsan kialakítható szigetelés:

Tevékenységünk kiterjed a kül- és belterek, tetők és műszaki egységek szigetelésére, úgy mint

 • Tetőszigetelés,
 • Lapostető szigetelés,
 • Palatető szigetelés,
 • Födém szigetelés,
 • Tetőtér szigetelés,
 • Padlószigetelés
 • Csarnokszigetelés,
 • Raktárszigetelés,
 • Tartályok- és pufferek szigetelése,
 • Trapézlemez tetők szigetelése

Kiváló hőszigetelés

A szórt PUR hab rendkívül hatékony hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a hab kitölti és tökéletesen zárja az üregeket, réseket és repedéseket, amelyek hőhidakat képezhetnek. Ez csökkenti az épület hőveszteségét, javítja a hőmérséklet-szabályozást és csökkenti a fűtési és hűtési költségeket.

Hangszigetelés

A szórt PUR hab nemcsak hőt, hanem hangot is szigetel. Az anyag nagyszerű hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, csökkentve a zajszintet és a külső zajok behatolását. Ez különösen előnyös lehet olyan helyiségekben, amelyekben fontos a csend, például irodákban, iskolákban vagy lakóházakban.

Pára- és vízzárás:

A szórt PUR hab kiváló pára- és vízzáró tulajdonságokkal rendelkezik. Az anyag alkalmazása révén megakadályozható a nedvesség behatolása az épületbe, ami hosszú távon károsíthatja a szerkezetet és növelheti a penész vagy gomba kockázatát. A pára- és vízzárás segít megőrizni az épület szerkezeti integritását és javítja a beltéri levegőminőséget.

Rugalmasság és sokoldalúság:

A szórt PUR hab könnyen alkalmazható különböző felületeken és formákban. Az anyag folyékony formában kerül felvitelekor, majd kifejti a habzó tulajdonságait, amely lehetővé teszi a pontos illeszkedést és az üregek kitöltését. Rugalmasan alkalmazkodik az épület geometriájához, így lehetővé teszi a hatékony szigetelést még a nehezen elérhető területeken is.

Energiahatékonyság:

A szórt PUR hab szigetelés jelentős mértékben hozzájárul az épület energiahatékonyságához. Az általa biztosított hőszigetelés csökkenti az energiaveszteséget, így kevesebb energia szükséges

Munkáink
a teljesség igénye nélkül

Kapcsolat

Forduljon bizalommal szakterületünk specialistáihoz bizalommal szakmai és egyéb kérdésekben is!