Impresszum

NapNet Kft.

Hivatalos elnevezésNapNet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
Rövid elnevezésNapNet Kft
Székhely6795 Bordány, Dudás utca 68.
Telephelyek 
Levelezési cím 
Cégjegyzékszám06-09-008732
Adószám
13101826-2-06
Nyilvántartásba vevő hatóságSzegedi Törvényszék Cégbírósága

Kapcsolat

email info@napnet.hu
Telefonszám +36 20 999 8989
Postacím 6795 Bordány, Dudás itca 68..

A www.napnet.hu webhelyen üzemeltetője az NapNet Kft. (későbbiekben üzemeltető) a feltüntetett hibás adatok vagy árak tekintetében nem vállal felelősséget, a tartalom megváltoztatás (részben vagy egészben) jogát fenntartja.

A weboldal teljes terjedelmében üzemeltető szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatóak ki. A weboldal (részben vagy egészben) másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. Nem tartozik ezen tilalom alá a weboldal vagy annak egy részének a sajtóról szóló 1986. évi II. törvényben meghatározott sajtó által az ugyanezen törvény szerinti sajtótermék nyilvános közlése céljából történő felhasználása. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A weblapon található fotók, képek, videók és azok elrendezése is az oldal üzemeltetőjének kizárólagos tulajdona vagy kizárólagos használatában áll, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatók ki. A weboldalon található fotók, képek, videók másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. Az oldalon található stockfotók a www.freepik.com és a www.pixbay.com oldalról származnak. Nem tartozik ezen tilalom alá a weboldalon található fotóknak, képeknek, videóknak a sajtóról szóló 1986. évi II. törvényben meghatározott sajtó által az ugyanezen törvény szerinti sajtótermék nyilvános közlése céljából történő felhasználása. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A portálon található tartalmak használatához minden esetben az oldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

Szolgátatásaink