Tisztelt Ügyfelünk!
 
Gyermekei biztonságos internetezéséhez a Norton Family magyar nyelvű szűrőprogramot ajánljuk, amelyet az alábbi linkről van lehetősége ingyenesen letölteni:
 
 
Válassza a fenti oldalon a „Regisztráljon még ma” opciót, majd néhány beállítást követően telepítse a szoftvert. A telepítéshez, beállításhoz részletes információt talál az oldal Súgó/Műszaki támogatás menüpontja alatt.
 
Amennyiben a szűrőprogrammal kapcsolatban kérdése merül fel, vagy segítségre van szüksége, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat!
 
Üdvözlettel:

NapNet Ügyfélszolgálat 


Lehetősége van ügyfeleinknek adatforgalmuk lekérdezésére, felhasználói azonosítójukhoz illetve postaládájukhoz tartozó jelszavuk megváltoztatására és postaládájuk webböngészőn keresztüli elérésére.

 

Fájlmegosztás beállítása helyi hálózaton

Az alábbi dokumentumokban igyekeztünk azokat az információkat összegyűjteni, amelyek a helyi hálózaton keresztüli fájlmegosztás beállításához vagy tiltásához szükségesek, valamint röviden bemutatják a Windows XP beépített tűzfalát.

  

Adatbiztonság, etikai kódex

Az Általános Szerződési Feltételek részét képező alábbi két ismertetővel igyekszünk segítséget adni az alapvető adatbiztonsági feladatok elvégzéséhez, valamint tájékoztatni szeretnénk ügyfeleinket a szolgáltatás igénybevétele közben elvárt etikai normákról.

  

Általános Szerződési Feltételek

   

Panaszkezelés