A NapNet kistérségi hálózat, amely vezeték nélkül, mikrohullámok segítségével kapcsol össze számítógépeket, és szélessávú Internet-hozzáférést tesz lehetővé. Helyi és kistérségi hálózati kapcsolatot biztosítunk, ahol idő- és forgalomkorlátozás nélkül nyílik lehetőség információcserére, adatküldésre, elektronikus levelezésre vagy más hálózati szolgáltatásra. A csomaghoz Internet-hozzáférést nyújt, amely idõkorlát nélkül, a nap bármely szakában használható, a kapcsolat sebessége pedig sokszorosa a hagyományos telefonos összeköttetésnek.

 

Szolgáltatásainkat jelenleg a régió több településén, Ásotthalom , Bordány , Forráskút , Mórahalom , Öttömös , Pusztamérges , Röszke , Ruzsa , Szatymaz , Üllés , Zákányszék , Zsana , Zsombó települések területén és környékükön lehet igénybe venni.

 

Előfizetési igényét ügyfélszolgálatunkon jelentheti be. Az igénybejelentés alapján a műszaki lehetőségek felmérése után ügyfeleinkkel előfizetõi szerződést kötünk. A kiépítés egyszeri költsége (belépési díj) 0 Ft. A kapcsolódáshoz szükséges eszközcsomag költsége (a legtöbb esetben) bruttó 33 000 Ft. Csomagjaink fix átalánydíjasak, forgalmidíj-mentesek. A csomagok díja az igénybe vehető maximális sávszélességtől és a vállalt hűségidőtől függően változnak.

 

Igénybejelentését (név, telefonszám, bekötési cím) megteheti telefonon, e-mailben vagy weboldalunkon, illetve postai levélben. Elérhetőségeinket megtalálja a Kapcsolatok menüpontban. Ha bármilyen kérdése merülne fel a szolgáltatással kapcsolatban, keresse meg munkatársainkat az ügyfélszolgálat telefonszámán.

A szolgáltatás igénybe vételének részletes feltételeit az Ügyfeleinknek menüpont Általános Szerződési Feltételek szakasza tartalmazza, mely megtalálható üzletkötőinknél is.

 

A korábbi évekre vonatkozó szolgáltatás minőségi mutatókat az alábbi oldalon tekintheti meg.

 

Díjcsomagjainkról az Árlista oldalon tájékozódhat.