Délmagyarország - Sport

Sport
  1. Női junior kézilabda Eb - Aranyérmes a magyar válogatottA csapat a tavalyi debreceni U20-as világbajnokságot követően ezúttal is százszázalékos teljesítménnyel lett aranyérmes.
  2. Vizes vb - Budapest rendezheti a 2027-es világbajnokságotA 2025-ös vb-nek az oroszországi Kazany adhat otthont, két évvel később pedig ismét a magyar főváros lesz a házigazda.
  3. Búcsúztak a Szeol- pályától: az utolsó futballeseményén a múltra emlékeztek - FotókA SZEOL-pálya négy csapatos búcsútornáján nem az eredmény volt a lényeg, hanem a tiszteletadás sok-sok komoly esemény otthonának: hamarosan elbontják Szeged kultikus sportlétesítményét.
  4. Túl az ismerkedési szakaszon a Goodwill Pharma Szegedi VízműAz első OB II-es szezonjában a jónak számító ötödik helyet szerezte meg a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapata, amely a következő évnek már összeszokottabb, szervezettebb kerettel vághat neki. Prakab Gábor edző elmondta, további saját nevelésű játékosokkal erősödnek az augusztusi rajton.
  5. Kékszalag - A hajók kevesebb mit fele futott be szintidő alattAz 51. Kékszalagra 561 hajó nevezett, az indulók rendkívül gyenge szélben vitorláztak Európa leghosszabb és legrégebbi tókerülő versenyén a Balatonon.
  6. Most egyelőre élvezzük azt, hogy minden kupaindulónk áll, és az UEFA-együtthatók miatt a nyolc, vereség nélkül lehozott meccs is fontos. Már megint a matek...
  7. Együttműködést kötött Egymással a Deszk és a SzőregKorábban eldőlt, hogy a Csongrád megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság tizedik helyén végzett Szőreg nem indul a megyeegyben a 2019-2020-as szezonban. Ki­­derült, a Deszki SC égisze alatt folytatják a megyei IV. osz­­tályban.
  8. Szezont nyit a MOL-PICK: vasárnap 16 órakor a szurkolókkal közösen indítják az idénytA MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap 16 órakor a Széchenyi téren a szurkolókkal közösen nyitja meg a 2019-2020-as szezont.
  9. Bíró Attila együttese a papírformának megfelelően könnyedén győzte le Új-Zéland csapatát.
  10. Csoda, hogy nem adta fel: embert próbáló 25 kilométeren zárt világbajnoki 6. helyen Olasz AnnaMagyar szempontból a vizes világbajnokság nyílt vízi 25 kilométeres döntőjében a férfiaknál hihetetlen drámákat láthattunk, a nőknél pedig remek teljesítményeket, köztük a Haász SZUE olimpikonja, a 6. helyen végző Olasz Anna remeklését. Szíve szerint a szegedi úszó már 5 kilométer után feladta volna, hiszen embert próbáló körülményekkel küzdött meg.