Délmagyarország - Sport

Sport
  1. A szülőknek meg kell bízniuk a szakemberekben - Középpontban Czene Attila, szegedi olimpiai bajnok úszóA Magyar Úszó Szövetség ,,Jövő Bajnokai" programjának keretében a Forrás hotelben fiatal Csongrád megyei tehetségeknek tartott előadást Czene Attila. A szegedi olimpiai bajnok szórakoztató módon adott át fontos ismereteket és értékeket a jövő generációjának, ezután beszélgettünk a klasszissal, aki már hat éve a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke.
  2. Innentől minden mozdulat számít: mától vasárnapig kajak-kenu válogatóverseny SzolnokonMától vasárnapig tart a szolnoki Holt-Tiszán a kajakosok, kenusok első világbajnoki válogatóversenye. Az eseményen az NKM Szegedből többen is a jó szereplésben bíznak.
  3. Ma megkezdi hosszú menetelését az ultramaratonista Schmidt Norbert.
  4. Megkezdődik az aranycsata: ma 18.30-kor a férfi kézilabda bajnoki döntőben Veszprém-SzegedMa 18.30-kor megkezdődik a férfi kézilabda bajnoki döntő a címvédő MOL-PICK Szeged és a Telekom Veszprém között. Az első meccset idegenben vívja a Pastor-alakulat.
  5. Nem emelik 48 csapatosra a 2022-es labdarúgó-világbajnokság mezőnyét, azaz Katarban - az eredeti terveknek megfelelően - 32 válogatott lesz jelen.
  6. Őrült csatában nyertek: TF Budapest-Szedeák 77-78Egyetlen ponttal nyert, de nyert: így bennmaradt az A csoportban a Naturtex-SZTE-Szedeák, miután a szezonban először legyőzte a TF Budapestet idegenben.
  7. Király Gábor visszavonult"Köszönöm a labdarúgásnak, hogy mindenre megtanított és általa jobb ember lehettem" - írta közleményében a 108-szoros magyar válogatott kapus.
  8. Sikerre éhesek a kékek: holnap 18.30-kor a bajnoki döntő első meccsén Telekom Veszprém-MOL-PICK SzegedHolnap 18.30-kor megkezdődik a K&H férfi kézilabdaliga döntője a két rivális, a Veszprém és a Szeged között. Az első meccset idegenben vívja a MOL-PICK.
  9. Önmagukat okolhatja a Tiszasziget, ha kicsúszik a kezéből az aranyIsmét kicsúszhat az aranyérem a Tiszasziget kezéből: hiába tűnt lefutottnak a Csongrád megyei I. osztály bajnoki címe, két fordulóval a vége előtt az Algyő áll az élen, és jó esélye is van a címvédésre. A szigetiek csatára, Drágity Dusán úgy gondolja, csak saját magukat ibáztathatják.
  10. Szegediekkel pontszerzők az evezős nyolcasokA magyar fiú nyolcas ötödik, a lány hatodik lett a németországi Essenben rendezett evezős- Európa-bajnokság döntőjében - mindkét egységben volt szegedi érdekeltség.