Délmagyarország - Sport

hirgyujto
delmagyar.hu - hirgyujto
  1. Ha még nem is minden osztályban teljes fordulót, de sok meccset hoz a hétvége a Csongrád-Csanád megyei labdarúgásban. A Mórahalom kispadján már az új edző ül, míg idegenbeli meccseken folytatódhat a Deszk és a Sándorfalva versenyfutása a megyekettőben.
  2. A női OB I.-es vízilabda-bajnokság négy kiemelkedő csapata közül a BVSC ellen kapta a legkevesebb gólt a Hungerit-Szentesi VK, tizenegyet. Azonban a tá­madásokra már nem maradt erejük a szerdai lapzártánk után véget ért mérkőzésen a Kurca-partiaknak, így 11–2-es vereséget szenvedtek Budapesten, a Szőnyi úti uszodában.
  3. Mégsem játszik szombaton a Vidux-Szegedi RSE férfi röplabdacsapata, tájékoztatta lapunkat annak vezetőedzője, Nusser Elemér.
  4. Csereként beállva két gólt szerzett, így rendkívül fontos szerepe volt a Szolnok elleni fordításban (3–2) a Szeged-Csanád Grosics Akadémia támadójának, Germán Tamásnak (33), akit Dragan Vukmir vezetőedző nagyon egyszerű, de nagyszerű mondattal engedett pályára.
  5. A körülményekhez képest nagyszerűen sikerült a Fit World Gorillák Rugby Club felkészülése, amely szombaton egy novemberből elhalasztott mérkőzésen játszik újra bajnoki találkozót.
  6. Videón a MOL-Pick Szeged mai meccse.
  7. Már csak egyet kell aludni, és kezdetét veszi a rövidpályás gyorskorcsolya világbajnokság Dordrechtben, ahol a magyar csapatban három szegedi is helyet kapott.
  8. Bajnokok Ligája-meccs helyett bajnokit játszik ma 17 órától a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata, amely bejelentette, hogy a következő szezontól két évre leigazolta Kent Robin Tönnesent, a Telekom Veszprém jobbátlövőjét.