Délmagyarország - Címoldal

hirgyujto
delmagyar.hu - hirgyujto
  1. A tűz okát még vizsgálják.
  2. A Mars százhúsz új munkatársat keres. Ha elkötelezett vagy a felelős kisállattartás iránt, kedveled a családias munkahelyi légkört és az inspiráló környezetet, értékeled a kiemelkedő fizetést, akkor érdemes jelentkezned!
  3. Új, minden eddiginél sikeresebb módszerrel vadásznak a gyorshajtókra Spanyolországban. Már más országok is érdeklődnek iránta.
  4. Szerdán újabb 5 forinttal nőtt a benzin ára.
  5. A tömeges felvásárlások miatt korlátozza az AdBlue értékesítését a Mol – közölték az MTI-vel szerdán.
  6. Izrael november közepétől fogadja a koronavírus ellen Szputnyik V-vel beoltott turistákat, amennyiben két PCR- és egy szerológiai, vagyis vérvizsgálattal elvégzett tesztjük szerint sem fertőzöttek – jelentette a Jediót Ahronót című izraeli újság hírportálja, a ynet szerdán.
  7. Zaklatással vádolják a 46 éves férfit, aki képtelen volt feldolgozni a szakítást.
  8. Mintegy 1500 találkozási ponton több mint 90 ezren dolgoztak 1900 önkéntes csoportban október 18. és 24. között.
  9. A belga kormány szigorította a koronavírus terjedése elleni intézkedéseket, és országszerte QR-kódokat vezetnek be az éttermekbe, szórakozóhelyekre és sportlétesítményekbe való belépéshez.
  10. Nem tartja hosszútávon életképesnek a baloldali összefogást Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője szerint ellenzékben sem tudnak együttműködni, ez pedig egy esetleges kormányzás esetén sem lenne másként. A politikus lapunknak a szentesi 1956-os megemlékezés után arról is beszélt, hogy továbbra is a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíciónak van a legnagyobb politikai befolyása az ellenzéki térfélen.