Tisztelt Ügyfelünk!

Gyermekei biztonságos internetezéséhez a Norton Family magyar nyelvű szűrőprogramot ajánljuk, amelyet az alábbi linkről van lehetősége ingyenesen letölteni:

https://onlinefamily.norton.com/familysafety/loginStart.fs

Válassza a fenti oldalon a „Regisztráljon még ma” opciót, majd néhány beállítást követően telepítse a szoftvert. A telepítéshez, beállításhoz részletes információt talál az oldal Súgó/Műszaki támogatás menüpontja alatt.

Amennyiben a szűrőprogrammal kapcsolatban kérdése merül fel, vagy segítségre van szüksége, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

Üdvözlettel:
NapNet Ügyfélszolgálat

A Homokháti Kistérség Többcélú Társulása pályázati támogatás segítségével igyekezik a térség lakosságának informatikai ismereteit bővíteni, minél több olyan emberrel megismertetni az internet nyújtotta lehetőségeket, akik számára a lehetőség eddig nem volt adott. A magyar román határ menti együttműködés keretében megvalósuló DIGICOOP HURO/1001/280/1.2.2 projekt ehhez nyújt segítséget.

A projekt jelen fázisában 200-200, a határ két oldalán részt vevő háztartásnak nyílik lehetősége a közösen kidolgozott oktatási programban részt venni, informatikai alapismereteket és egy speciális informatikai eszköz használatát elsajátítani. A tudás birtokában a résztvevők saját otthonukban letelepített, a televízió készülékekhez kapcsolt és folyamatosan rendelkezésre álló, számítógépnek megfelelő tudású eszköz segítségével digitális tartalmakhoz tudnak hozzáférni.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékozatatjuk, hogy levelezési címünk 2013.05.01-től megváltozik.

Új levelezési címünk: SolarTeam Energia Kft. 6701 Szeged, Pf. 696.

Alkategóriák