Postafiók beállítása Microsoft Outlook Express használata esetén

Indítsa el az Outlook Express-t. Kattintson az Eszközök menü, Fiókok almenüjére.

Outlook Express beállítása 1. lépés

A megjelenő Internet fiókok ablakban kattintson a Levelezés fülre, nyomja meg a Hozzáadás gombot, majd válassza ki a Levelezés almenüt.

Outlook Express beállítása 2. lépés

Megjelenik az Internet csatlakozás varázsló ablak, ahol a Megjelenítendő név mezőbe írja be a saját nevét.Kattintson a Tovább gombra.

Outlook Express beállítása 3. lépés

Az új ablakban az Elektronikus levélcím mezőbe írja be az e-mail címét. Az e-mail címét a szerződés első oldalán találja.

Outlook Express beállítása 4. lépés

A következő ablakot pontosan így töltse ki, és kattintson a Tovább gombra.

Outlook Express beállítása 5. lépés

A Fióknév mezőbe a szerződésen megadott e-mail címet , a Jelszó mezőbe pedig a hozzá tartozó jelszót kell beírni. Az e-mail címet teljes egészében, tehát a @napnet.hu végződéssel együtt adja meg! (Amennyiben önnek saját domainra végződik az e-mail címe, akkor a @napnet.hu helyett a saját domainjét használja.) Ha nem szeretné minden alkalommal megadni a jelszavát, és biztos benne, hogy illetéktelenek nem férnek hozzá a számítógépéhez, bejelölheti a Jelszó tárolása opciót. Nyomja meg a Tovább gombot.

Outlook Express beállítása 6. lépés

Ezzel szinte teljesen kész is a beállítás, kattintson a Befejezés gombra. De még egy fontos lépés hátravan!

Outlook Express beállítása 7. lépés

 Visszakerültünk az Internetfiókok ablakba. Nyomjuk meg a Tulajdonságok gombot. Itt a Kiszolgálók fület válasszuk. A párbeszédablak alsó részén található Kiszolgáló hitelesítést igényel opciót jelöljük be, enélkül nem tudnák majd levelet küldeni.

Outlook Express beállítása 8. lépés

 Ha megvan, akkor kattintsunk az OK gombra, majd az Internetfiókok ablakban a Bezárás gombra. Ezzel elkészültünk a postaláda beállításával. Ha menet közben bármilyen problémája adódik, hívja a NapNet Ügyfélszolgálatot a 20/999-8989-es számon.